en | de | hu

Szállodabútor

Szálloda enteriőr

Ne feledje: a stílus fogva tart!

Az egyedi tervezésű szálloda bútorcsalád elemei:

 • Double - Twin szállodai ágyrendszer
 • Író-pipere asztal
 • Különböző méretű tükrök
 • Gardrób szekrény
 • Komód-bőröndtartó vagy nagyobb szoba esetén külön komód és külön bőröndtartó
 • Minibár
 • Dohányzó asztal

 • A szállodabútor stílusa a DOUBLE-TWIN ágyrendszerrel együtt a szálloda stílusához igazítható, így a minimál stílustól kezve, a különböző klasszikus stílusokon át (Art Déco, Szecesszió, Neo stílusok stb.) a mai belsőépítészeti trend stílusokig (pl a keleti vagy a természetes) bármilyen stílusban tervezhető és gyártható.

  DOUBLE-TWIN szállodai ágyrendszer

 • Franciágyas vagy kétágyas elrendezés kompromisszumok nélkül?
 • A DOUBLE-TWIN szállodai ágyrendszer mindezt tudja. Szállodai bútorcsaládunk saját fejlesztésű eleme a franciaágyas és kétágyas elrendezésben is használható DOUBLE -TWIN szállodai ágy.
  A DOUBLE - TWIN ággyal berendezett szoba franciaágyas és kétágyas szobaként is értékesíthető, az ágyak és az éjjeliszekrények variálhatóságának köszönhetően. Mivel az ágykeretek egy-egy oldallapja kivehető, így franciaágyas berendezésnél a matracok között nem jelenik meg ágykeret, így sokkal magasabb komfortfokozat érhető el.

  Tekintse meg bemutató kisfilmünket az ágyrendszer működéséről!

  szállodabútor

  Liberty, szecessziós stílusú szállodai bútorcsalád
  DOUBLE-TWIN szállodai ágyrendszer
  design: Ruby Andrea

 • A DOUBLE - TWIN szállodai ágy elrendezései

  Az ágyak négy különböző elrendezése lehetőséget ad a szállodáknak, hogy a kisebb alapterületű szobáikat is franciaágyas és kétágyas szobaként értékesítsék.

 • A DOUBLE - TWIN szállodai ágy speciális elemei

  Az ágyrendszer különlegessége a speciális vasalat, amely az ágyak és éjjeliszekrények gyors és könnyű mozgatását teszi lehetővé. Az ágyak a háttámlától nem tudnak elcsúszni (a szállodákban használatos boxspring ágyakkal szemben), minden elrendezésben stabilan állnak, és mégis egy szobaasszony is könnyedén megoldja a szoba átrendezését. Különlegesség, hogy az ágykeret egy-egy kiemelhető oldallapja szintén az ágyba helyezhető vissza, így nem szükséges helyet biztosítani ezek tárolására.

  szállodabútor
  Liberty, szecessziós stílusú szállodai bútorcsalád
  DOUBLE-TWIN szállodai ágyrendszer
  design: Ruby Andrea

 • A DOUBLE - TWIN szállodai ágy stílusa

  A szállodai szobák meghatározó eleme az ágy, amely stílusát tekintve akár modern, klasszikus vagy szecessziós stílusú is lehet. A háttámla és a lábvég készülhet laminált forgácslapból, furnérozott bútorlapból vagy tömörfából egyaránt, díszítésként festett motívummal, faragással vagy fém rátéttel is díszíthető, így a szálloda stílusához és kategóriájához leginkább megfelelő bútor tervezhető és gyártható.

  szállodabútor
  Liberty, szecessziós stílusú szállodai bútorcsalád
  DOUBLE-TWIN szállodai ágyrendszer
  design: Ruby Andrea

  Szállodai enteriőr stílusok a nagyvilágban

 • A természetesen modern:
 • Hotel Healdsburg /Healdsburg USA

  Észak Kalifornia szívében erdők és szőlőskertek között található ez a modern, de mégis természet-közeli szálloda. A természetet, a kulináris élményeket és a meghitt elvonulást kedvelők igazi kikapcsolódást találnak itt. A szállodabútor is a természetességet tükrözi.

  szálloda belsőépítészet
  Hotel Healdsburg recepció enteriőr

 • A kelet varázsa:
 • THE CHEDI MUSCAT/ MUSCAT, OMAN

  A szálloda a hagyományos ománi építészeti elemek között a keleti fényűzés modern nézetét tükrözi. A berendezésben a hangsúly a kifinomultságon van. A világos, természetes színeket, modern mahagóni szállodai berendezés, tradícionális világítótestek és vízkertek egészítik ki.

  szálloda belsőépítészet
  The Chedi Muscat recepció enteriőr

 • Tradícionális:
 • CONVENT GARDEN HOTEL/ London

  A szálloda London szórakoztató negyedének központjában található. A klasszikus angol enteriőr. A kandalló, a kanadai-juhar falburkolat, a vörös drapériák és a bárban az angolrózsás függönyök mind-mind meghittséget, otthonosságot tükröznek. A szobák szintén klasszikus berendezésűek, a szállodabútorok elegánsak, kényelmesek.

  szálloda belsőépítészet
  Convent Garden Hotel enteriőr

 • Mediterrán és modern:
 • HOSPES PALACIO DE LOS PATOS/ Granada, Spanyolország

  Egy 19.sz-i palota helyreállításával jött létre ez a gyönyörű márvány lépcsőkkel és burkolatokkal rendelkező szálloda. Az enteriőrök egyszerre mediterrának és modernek. A falakat velencei stukkó díszíti, sok helyen frízekkel és domborművekkel, a mennyezet fagerendás, de a kiegészítő mobíliák, szállodabútorok több helyen merészen modernek.

  szálloda belsőépítészet
  HOSPES PALACIO DE LOS PATOS recepció enteriőr

 • Északi hideg és fény:
 • NORDIC LIGHT HOTEL/STOCKHOLM, Svédország

  Ott ahol a nap hónapokon keresztül csak rövid ideig látható, ott a fény még nagyobb erővel bír. Ezt a "hiányt" mutatja meg a szálloda tervezője több oldalról is. A belsőépítészeti tervezés fokuszpontjában a különböző színű fények és árnyékok és nem a szállodai berendezések, bútorok állnak. A szobákban és a közösségi terekben található szállodabútorok formailag az északi designt testesítik meg, színeik a hó és jég színei.

  szálloda belsőépítészet
  Hotel Nordic Light enteriőr

  A luxus és a luxus-fogyasztók

  A hotelmarketing.com "Top ten luxury travel and lifestyle trends for 2008" cikke alapján
 • Ki a luxusfogyasztó?
 • Ma már a luxus-fogyasztókat nem lehet a demográfiai jellemzők alapján meghatározni. Ők olyan termékeket és szolgáltatásokat keresnek, amik személyre szabottak, személyes stílust fejeznek ki és műértelmet követelnek. Keresik az eredeti, páratlan, kis szériás termékeket és az olyan szállodákat amelyek ezt az egyediséget, különlegességet tudják nyújtani.

  luxus_design
  Luxus a kiszolgálásban

  A nyugati társadalomban a luxus utak iránt egyre nő a kereslet. Az American Express utazási iroda felmérése alapján a luxus utazást igénylő ügyfelek 82%-a gyerekekkel, míg 56%-a a gyerekek mellett dadával kíván utazni. A gyorsuló világ, az egyre kevesebb idő mind-mind abba az irányba vezet, hogy megnő az igény a komplett szolgáltatás-csomagok iránt.

  Még fontosabbá válik az egészség megőrzése (ez figyelhető meg a gyógy-idegenforgalom és SPA szállodák fellendülésében) és a környezettudatos gondolkodásban. A belsőépítészetben ez a naturális anyagok és színek divatjában jelenik meg. A szállodabútor ma már lényegesen több, mint ágy, pipere-asztal, beépített szekrény és bőröndtartó. A szállodabútornak a designon és a funkción túl egyediséget, különleges stílust és környezettudatosságot is tükröznie kell.
  A környezettudatosság egyrészt a természetes anyagok használatában, másrészt olyan alapanyagok alkalmazásában rejlik amik hosszútávon tudják ellátni feladatukat. A szállodabútorok esetében pl. a viszolt, olajozott felületképzés vagy a magas minőségű dekorok használata, a textileknél, kárpitoknál a lángmentességen túl a magas szennytaszító képesség és a vasalásmentes használhatóság is elvárás.

  luxus_lakberendezes
  Luxus enteriőr, exkluzív szállodabútor

  Forduljon hozzánk bizalommal belsőépítészeti tervezéssel, egyedi bútorgyártással vagy generálkivitelezéssel kapcsolatban, örömmel állunk rendelkezésére!

  Keressen minket bizalommal!

  Ruby Andrea
  enteriőr- és bútortervező
  vezető tervező