en | de | hu

A GLAMOUR stílus

Ha Marylin Monroe élne, glamour stílusban rendezné be a lakását!

Egyre többször hallható a GLAMOUR, mint belsőépítészeti és lakberendezési stílus. Azon kívül, hogy csillogó, mitől glamour a glamour?

SICIS mozaik
Glamour stílus
SICIS mozaik, falburkolat

Tippek a tervezéshez, ha Ön a glamour stílust szereti:

Azt szoktam mondani az ügyfeleimnek, hogy ha Marilyn Monroe élne, valószínűleg ilyen lenne a lakása. Visszafogott pasztell színek, feketével és csillogó felületekkel ötvözve, amely lehet különböző fém (réz, alumínium, króm), de választhatjuk a tükröket és az üvegeket is, mint csillogó részleteket.

luxus_konyhabútor
Glamour stílusú, antik fehér konyhabútor
aranyozott, faragott oszlopfőkkel


luxus konyhabútor Luxus, glamour stílusú konyha

A modern és a klasszikus glamour

A bútorok lehetnek visszafogottak (inkább anyagában, mint díszítésével különleges), de lehetnek gazdagon díszítettek is (mintha az Ermitázsban járnánk), a lényeg a magas minőség és az egyediség. A stílus jól elviseli az extravaganciát, az állatbőröket (akár mintaként felhasználva pl. egy-egy ülőbútoron), a bonyolult mozaikokat vagy a gazdagon díszített falburkolatokat.


luxus konyhabútor Modern luxus, glamour stílusú nappali

luxus konyhabútor Klasszikus luxus, glamour stílusú nappali

A felhasznált anyagok:
A luxust idéző anyagok, mint pl az egzóta faanyagok, tömörfaként vagy furnérként (pl. mahagóni, zebrano, paliszander stb.) hazai fafajok közül a cseresznye, a kerti- és az amerikai dió vagy a különleges gyökér furnérok. A furnérok közül a többször késelt alapanyagok szintén jól alkalmazhatóak a glamour stílusnál.

luxus üzletberendezés Dior üzletberendezés, glamour stílusban

A glamour, luxus üzletberendezés

A stílus nem csak az otthonokban jelenhet meg. A luxus cikkeket forgalmazó üzletek (óra, ékszer, ruházat, parfüm) is vála szthatják, ha termékeik magas minőségét és a különlegességét akarják erősíteni.A stílus nem csak az otthonokban jelenhet meg. A luxus cikkeket forgalmazó üzletek (óra, ékszer, ruházat, parfüm) is választhatják, ha termékeik magas minőségét és a különlegességét akarják erősíteni.

Il Bacio di Stile
Il Bacio di Stile luxus áruház
a komplett női osztály kivitelezése: SA-FA Design


luxus üzletberendezés luxus üzletberndezés
Luxus, glamour üzletberendezések

A bútorok felületkezelése

A csillogó felületek itt is szerepet kapnak, ez lehet akár magasfényű lakkozás (készülhet arany, réz vagy antikolt fémes festés is) vagy polítúrozás egyaránt, de megjelenhetnek a visszafogottabb, selyemfényű felületek is, amik akár narancsolajos felületkezeléssel is készülhetnek.

luxus bútor - glamour stílusban luxus bútor - glamour stílusban
Luxus, glamour üzletberendezések

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal és a legmodernebb CNC vezérelt gépsorral felszerelet faipari üzemmel rendelkezünk, így a tervezett bútorok kivitelezése sem okoz gondot. Referenciáink között olyan cégek és márkák vannak, mint az Il Bacio di Stile Luxusáruház (a Giorgio Armani, a Bottega Veneta, a Saint Laurent, a Lanvin, a Valentino és az Oscar de la Renta ruhái és táskái részére) vagy a Lerros és a Marc O'Polo.
Il Bacio di Stile
Il Bacio di Stile luxus áruház
a komplett női osztály kivitelezése: SA-FA Design

Forduljon hozzánk bizalommal belsőépítészeti tervezéssel, egyedi bútorgyártással vagy generálkivitelezéssel kapcsolatban, örömmel állunk rendelkezésére! Köszönjük megtisztelő figyelmét!
Üdvözlettel:

Ruby Andrea
enteriőr- és bútortervező
vezető tervező